سفارش تبلیغ
صبا ویژن
برادرانِ راستین به دست آر و بر شمارشان بیفزای که به هنگام آسایش، ساز و برگ اند و به هنگام سختی، سپر . [امام علی علیه السلام]
لوگوی وبلاگ
 

آمار و اطلاعات

بازدید امروز :418
بازدید دیروز :529
کل بازدید :2042839
تعداد کل یاداشته ها : 1984
103/2/16
5:42 ع
مشخصات مدیروبلاگ
 
خلیل منصوری[174]
http://www.samamos.com/?page_id=2

خبر مایه
پیوند دوستان
 
فصل انتظار اهالی بصیرت هزار دستان سرباز ولایت رایحه ی انتظار اقلیم شناسی دربرنامه ریزی محیطی .:: مرکز بهترین ها ::. نگارستان خیال جریان شناسی سیاسی - محمد علی لیالی نگاهی نو به مشاوره پلاک آسمانی،دل نوشته شهدا،اهل بیت ،و ... حمایت مردمی دکتر احمدی نژاد آقاشیر کلّنا عبّاسُکِ یا زَینب صراط مستقیم هم رنگــــ ِ خـــیـــآل جبهه مقاومت وبیداری اسلامی کالبد شکافی جون مرغ تا ذهن آدمیزاد ! تکنولوژی کامپیوتر وبلاگ منتظران سارا احمدی بوی سیب BOUYE SIB رمز موفقیت محقق دانشگاه سرزمین رویا وبلاگ تخصصی فیزیک پاک دیده آدمک ها ✘ Heart Blaugrana به نام وجود باوجودی ... سرباز حریم ولایت دهکده کوچک ما از قرآن بپرس کنیز مادر هرچه می خواهد دل تنگت بگو •.ღ♥ فرشتــ ـــ ـه تنهــ ــ ــایی ♥ღ.• پیامبر اعظم(ص) عطاری عطار آبدارچی ستاد پاسخگویی به مسایل دینی وبلاگ شخصی امین نورا چوبک نقد مَلَس پوست کلف دل نوشت 14 معصوم وقایع ESPERANCE55 قدرت شیطان دنیای امروز ما تا ریشه هست، جوانه باید زد... آواز یزدان خلوت تنهایی کتاب شناسی تخصصی اس ام اس عاشقانه طرحی نو برای اتحاد ایرانیان سراسر گیتی در گوشی با خدا **** نـو ر و ز***** اس ام اس سرکاری و خنده دار و طنز دنیا به روایت یوسف جاده خدا خام بدم ایلیا حرفای خودمونی من بازی بزرگان کویر مسجد و کلیسا - mosque&church دنیای ماشین ها بچه دانشجو ! پژواک سکوت گنجهای معنوی دنیای موبایل منطقه‏ ممنوعه طلبه علوم دینی مسافر رویایی انواع بازی و برنامه ی موبایل دانشجو خبر ورزشی جدید گیاهان دارویی بانوی بهشتی دو عالم سلام

 تبلیغ به معنای رساندن امری و چیزی به بلوغ آن است. این که مطلبی را به کسی برسانید آن نیز تبلیغ است. پس بلوغ رسانی و هم ابلاغ کردن کاری خوب و پسندیده ای است؛ اما مشکل این است که برخی تبلیغ را به عنوان یک ابزار برای فریب و نیرنگ دیگران به کار می برند؛ یعنی به جای آن که با تعلیم و تعلیل مخاطب را به بلوغ رسانند و با این کار مطلبی را ابلاغ کنند که حق است، با تکرار به جای تعلیم و تعلیل، باطلی را به خورد مردم می دهند.

 جامعه انسانی نیازمند تعلیم و تعلیل است. کسانی که عالم هستند باید دیگرانی که جاهل هستند، آموزش و تعلیم دهند و سپس با تعلیل و بیان علت آن، حقیقتی را فهمیده به دیگران برساند. تعلیم باید در نهایت همراه با تعلیل باشد تا تاثیر مثبت و سازنده ای داشته باشد، تا شاگرد هم استاد شود و خودش به جای معلم و تعلیم دهنده قرار گیرد.

اما کسانی که می خواهند مردم را فریب دهند به جای تعلیم و تعلیل، به تبلیغ از راه تکرار می پردازند و یک مطلب باطلی را تکرار می کنند تا در جان و دل مردم جا گیرد. وقتی یک کالا یا غذای زیانبار از راه رسانه های دیداری و شنیداری تکرار شود، این امر پذیرفته می شود؛ این گونه که تواتر فریبنده از راه تکرار به جای تعلیم و تعلیل قرار می گیرد و با تاثیرگذاری در فرهنگ عمومی مردم آنان را در مسیر باطلی حرکت و سیر می دهند.

دشمن نخستین کاری که می کند فرهنگ مردم را دستکاری می کند؛ زیرا تغییر و دستکاری در فرهنگ مردم موجب می شود تا مردم خودشان بر اساس فرمان عقل و قلب در مسیری بروند که برنامه ریزان و مکاران می خواهند؛ یعنی بی هیچ هزینه ای مردم همان کاری می کنند که مبلغان می خواهند.

اصولا مستکبران با تبلیغ به جایی تعلیم و تعلیل بر آن هستند تا مردم را به استخفاف و خواری بکشانند و آنان خودشان تابع محض مستکبران شوند. همان کاری که فرعون می کرد و مردمش را با تبلیغ باطل به استخفاف می کشاند و آن مردم خودشان مطیع محض فرعون می شدند: فَاسْتَخَفَّ قَوْمَهُ فَأَطَاعُوهُ(زخرف، آیه 54)

به عنوان نمونه امیرمومنان علی(ع) درباره استفاده از دین برای اهداف دنیوی پیش از خلافت رسمی خودشان می فرماید: فَإِنَّ هَذَا الدِّینَ قَدْ کَانَ‏ أَسِیراً فِی أَیْدِی الْأَشْرَارِ یُعْمَلُ فِیهِ بِالْهَوَی وَ تُطْلَبُ بِهِ الدُّنْیَا؛ این دین اسیر در دست اشرار و بدکاران بود و آنان در دین به هواهای نفسانی خودشان عمل می کردند و دنیا بدان طلب می شد.( شرح نهج البلاغه، ابن ابی الحدید، ج17، ص59)



94/1/29::: 3:47 ع
نظر()