سفارش تبلیغ
صبا ویژن
پارسایى زیور درویشى است ، و سپاس زیور توانگرى . [نهج البلاغه]
لوگوی وبلاگ
 

آمار و اطلاعات

بازدید امروز :252
بازدید دیروز :389
کل بازدید :2040082
تعداد کل یاداشته ها : 1984
103/2/10
1:19 ع
مشخصات مدیروبلاگ
 
خلیل منصوری[174]
http://www.samamos.com/?page_id=2

خبر مایه
پیوند دوستان
 
فصل انتظار اهالی بصیرت هزار دستان سرباز ولایت رایحه ی انتظار اقلیم شناسی دربرنامه ریزی محیطی .:: مرکز بهترین ها ::. نگارستان خیال جریان شناسی سیاسی - محمد علی لیالی نگاهی نو به مشاوره پلاک آسمانی،دل نوشته شهدا،اهل بیت ،و ... حمایت مردمی دکتر احمدی نژاد آقاشیر کلّنا عبّاسُکِ یا زَینب صراط مستقیم هم رنگــــ ِ خـــیـــآل جبهه مقاومت وبیداری اسلامی کالبد شکافی جون مرغ تا ذهن آدمیزاد ! تکنولوژی کامپیوتر وبلاگ منتظران سارا احمدی بوی سیب BOUYE SIB رمز موفقیت محقق دانشگاه سرزمین رویا وبلاگ تخصصی فیزیک پاک دیده آدمک ها ✘ Heart Blaugrana به نام وجود باوجودی ... سرباز حریم ولایت دهکده کوچک ما از قرآن بپرس کنیز مادر هرچه می خواهد دل تنگت بگو •.ღ♥ فرشتــ ـــ ـه تنهــ ــ ــایی ♥ღ.• پیامبر اعظم(ص) عطاری عطار آبدارچی ستاد پاسخگویی به مسایل دینی وبلاگ شخصی امین نورا چوبک نقد مَلَس پوست کلف دل نوشت 14 معصوم وقایع ESPERANCE55 قدرت شیطان دنیای امروز ما تا ریشه هست، جوانه باید زد... آواز یزدان خلوت تنهایی کتاب شناسی تخصصی اس ام اس عاشقانه طرحی نو برای اتحاد ایرانیان سراسر گیتی در گوشی با خدا **** نـو ر و ز***** اس ام اس سرکاری و خنده دار و طنز دنیا به روایت یوسف جاده خدا خام بدم ایلیا حرفای خودمونی من بازی بزرگان کویر مسجد و کلیسا - mosque&church دنیای ماشین ها بچه دانشجو ! پژواک سکوت گنجهای معنوی دنیای موبایل منطقه‏ ممنوعه طلبه علوم دینی مسافر رویایی انواع بازی و برنامه ی موبایل دانشجو خبر ورزشی جدید گیاهان دارویی بانوی بهشتی دو عالم سلام

انسان نگرشی دارد که بر اساس فلسفه هستی شناختی انسان به خود و جهان شکل می گیرد. رفتارهای انسانی بر اساس این نگرش است. پس اگر سخاوت می کند  و خود می خورد و به دیگری هم می دهد یا حتی بالاتر از مقام اکرام ایثار می کند و با از خودگذشتگی چیزی که خود دوست و نیاز دارد به دیگری می دهد، ریشه در همین نگرش های آدمی دارد؛ مگر آن که شخص منافق باشد و خلاف اعتقاد و باور خویش عمل کند و یک ناهماهنگی شناختی و رفتاری را به نمایش بگذارد.
نگرش های انسانی آهسته و پیوسته شکل می گیرد و سال ها طول می کشد که یک نگرشی در شخص شکل  گیرد و در قالب  ایمان و اعتقاد او  تقویت شود. از این روست که تغییر نگرش ها و ایمان ها یا نشدنی یا سخت است.
انسان تغییر نگرش ها را نمی پذیرد و اگر با واقعیتی مواجه شود که خلاف نگرش وی باشد می کوشد تا آن را تفسیری کند که با نگرش وی مطابق باشد. این گونه است که در صورت دیدن واقعیتی بر خلاف نگرش به جای تغییر نگرش ترجیح می دهد تا واقعیت را دوباره تفسیر کند تا به طوری مطابق با نگرش وی باشد؛ زیرا نگرش ها ، همانند یک قانون کلی است که جزئیات را در یک کلیت سامان داده و معنا می بخشد . پس اگر واقعیتی بر خلاف آن کلیت و قانون کلی باشد، آن را نقض نگرش نمی شناسد و می کوشد تا آن را به گونه ای تفسیر کند که مطابق نگرش وی باشد.
وقتی قوم ابراهیم(ع) با واقعیت عدم نطق  و ناگویایی بتان مواجه می شوند به جای تغییر نگرش درباره خدا و پروردگار، واقعیت را تفسیر دوباره می کنند.(انبیاء، آیات 63 تا 66)
وقتی انسان نتواند برای رفتاری علت بیرونی بیابد تا آن را توجیه و تفسیر درست کند، به سراغ توجیه درونی می رود که همان بهانه جویی است؛ چنان که اهل فجور برای فسق و فجور خودشان بهانه ای را جور می کنند تا مساله معاد و رستاخیز را انکار کنند و رفتار خویش را توجیه نمایند.(قیامت، آیات 1 تا 5)


95/4/7::: 5:22 ع
نظر()